Resandet förändras ständigt och det är det allt vanligare att resan inte bara ska vara en resa till och från ett resmål, utan den ska även innehålla något mer för resenären. Kanske utflykter, guidningar, mat från det lokala köket, en biljett till ett evenemang eller egentligen vad som helst. Ett annat populärt sätt att resa är att resa på Golfresa.

På golfresor får du såklart gott om möjligheter till att träffa andra golfspelare och gemenskapen på dessa resor är toppen! Oftast är spelnivån varierande och det är ju också det som är det fina med golf, att alla kan spela med och mot varandra.

Om du är ute efter att resa och spela golf tillsammans med likasinnade är det svårt att hitta ett mer prisvärt alternativ än en bussresa. När du väl har slagit dig ner på sätet kan du slappna av med vetskapen att allting är bokat, fixat och färdigt. Gruppledaren finns oftast nära tills hands och guidar er igenom en minnesvärd resa med stor gemenskap och god stämning.

Det finns många bussresearrangörer som anordnar golfresor med buss och här har vi gjort det enkelt och samlat några här på samma ställe.

AKI Golf Travel https://bit.ly/2tZOACh

BF Travel https://bit.ly/2KQ1Se9

Easton Golf https://bit.ly/2KO24L6

Hovslätts Bussresor https://bit.ly/2KTmvmC

Rolfs Buss https://bit.ly/2lZyaFC

Lindbergs Buss https://bit.ly/2zdfsDZ

Go Travel https://bit.ly/2KTpSKi

Är ni ett företag som arrangerar golfresor med buss och vill synas här? Kontakta oss på info@bussigt.nu