Om Bussigt.nu

Bussigt – Sveriges gladaste mötesplats för oss som älskar bussresor. I mars 2018 grundades webbplatsen av Patrik Lundin, som också är den som driver Bussigt idag.

Webbplatsen är nystartad, men har redan växt fram och etablerats som den naturliga mötesplatsen för alla som intresserar sig för bussresor. Sidan tillsammans med våra sociala medier (Facebook & Instagram) har en omfattande räckvidd och vi har en tät och bubblande relation till våra följare.

Idén med sajten är att vi medlemmar tillsammans skapar innehållet i form av resereportage, bilder, resesnack och allt som rör bussresebranschen. På detta sätt hoppas vi att kunna lyfta bussresandet, så att fler får upp ögonen för denna trevliga form av resande.

Grundare – Patrik Lundin

Jag är en Skånepåg som varit 15 år i resebranschen. Jag bor i Ystad med min sambo Caroline och mina två, små döttrar. Förutom familjen så är min stora passion i livet att upptäcka nya platser och uppleva nya kulturer. Redan som barn reste jag med familjen ner genom Europa. Det var Autobahn utan AC, campingar i vackra Mosel och Schwarzwald, åskväder, och möten med nya vänner. Jag gillar känslan av att vara på väg någonstans, att nå målet och att börja utforska!

Jag har ett stort intresse för just bussresor och har rest en hel del med buss genom Europa. Detta i kombination med mitt intresse för att skriva och det digitala gjorde att jag startade Bussigt.nu. Mottagandet var starkt och intresset för webbplatsen kom omgående. Jag älskar verkligen att se och höra hur ni alla har det ute på vägarna, och alla de vackra platser ni besöker. Fortsätt att dela med er!

Patrik Lundin – Bussigt.nu

 

Sugen på att samarbeta eller annonsera? Läs mer här! 

Close