Nyheter

Samarbeta med Bussigt.nu

Är du ett företag som vill nå ut till en specifik målgrupp?

Vill du träffa rätt med er marknadsföring och nå en specifik målgrupp? – Män och kvinnor i åldern 40-80, som älskar det ljuva livet, att resa och framförallt att resa på bussresor. Bussigt når ut på ett modernt och nytänkande sätt, vilket lockar och inspirerar till mer bussresande! 

Bussigt.nu startade i mars 2018, men har redan växt fram och etablerats som den naturliga mötesplatsen för alla som älskar bussresor. Hemsidan tillsammans med sociala medier (Facebook & Instagram) har en omfattande räckvidd och vi har en tät och bubblande relation till våra följare.

Så, arbetar du för, eller driver ett företag eller organisation som vill nå ut mot vår målgrupp? Tveka inte att höra av dig på info@bussigt.nu för samarbeten.

Bussigt är öppna för idéer, men här är några förslag på hur ett samarbete kan se ut: 

1. Följer med på bussresor och skriver resereportage, lägger upp inspirerande, säljande och varumärkesbyggande inlägg på hemsidan, Instagram & Facebook.

2. Skriver om och promotar en specifik bussresa som är planerad längre fram i tiden. Detta gör vi under avsnittet “Bussresan i fokus”, vilket är ett bra skyltfönster och ett sätt att pusha försäljningen.

3. Möjlighet att visa upp er logga/annons på sajten och på så vis nå ut och driva trafik till er hemsida.

Bussiga hälsningar!

Visa mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade artiklar

Close