Vill du träffa rätt med er marknadsföring och nå en specifik målgrupp? – Män och kvinnor i åldern 40-80, som älskar det ljuva livet, att resa och framförallt att resa på bussresor. Bussigt når ut på ett modernt och nytänkande sätt, vilket lockar och inspirerar till mer bussresande! 

Bussigt.nu startade i mars 2018, men har redan växt fram och etablerats som den naturliga mötesplatsen för alla som älskar bussresor. Hemsidan tillsammans med våra sociala medier (Facebook & Instagram) har en omfattande räckvidd och vi har en tät och bubblande relation till våra följare.

Så, arbetar du för, eller driver ett företag eller organisation som vill nå ut mot vår målgrupp? Tveka inte att höra av dig på info@bussigt.nu för samarbeten.

Bussigt är öppna för idéer, men såhär ser mina samarbeten ut idag:

1. Följer med på bussresor och skriver resereportage, lägger upp inspirerande, säljande och varumärkesbyggande inlägg på hemsidan, Instagram & Facebook.

2. Skriver om och promotar en specifik bussresa som är planerad längre fram i tiden. Detta gör vi under avsnittet “Bussresan i fokus”, vilket är ett bra skyltfönster och ett sätt att pusha försäljningen.

3. Vi har möjlighet att visa upp er logga/annons på vår sajt och på så vis nå ut och driva trafik till er hemsida.

Bussiga hälsningar!

Våra stolta samarbetspartners