Shoppingresor

Att shoppa är något som absolut hör till när du är på bussresa. Just detta avsnitt handlar om den typen av bussresor där själva målet med resan är att just shoppa! Endagsresa till Gekås i Ullared för att handla julklappar till barnbarnen eller en busstur till Border-shopen och Tyskland för att fylla på förrådet inför sommaren. Här samlar vi ett helt gäng med bra förslag för dig som vill sätta sprätt på pengarna och dessutom komma iväg på en bekväm, härlig bussresa.

Ullared

Den lilla butiken som en gång startade i bottenvåningen på en villa i Ullared är idag Sveriges populäraste besöksmål. med en stabil affärsgrund är Gekås Ullared idag ett välkänt varumärke. Mycket har hänt sedan starten på 60-talet men historien lever vidare och du kan nu precis som då vara säker på att du hittar varor till låga priser, alla dagar, året om.

Här är några bussföretag som har reser till Gekås i Ullared:

Rolfs Buss
Röke Buss
Tjörnarpsbuss
Buss-Åke
Kristianstad buss
Delfinbuss
Buss Persson
Kagans Buss
Trossö Buss
Byberg & Nordin
Sydbuss

Se även Gekås/Ullareds egen sida för bra tips!

Shopping i Tyskland

Här är några bussföretag som kör shoppingresor till Tyskland. De flesta har endagsturer till Border-shopen i Puttgarden, men för de som vill stanna längre så erbjuder flera företag 2,3 och 4-dagars resor till exempelvis Burg, Lübeck, Rostock eller Kiel. Varför inte göra en mini-semester av er shoppingresa?

Resemakar´n
Rolfs Buss
Kagans Buss
Dacke Buss
Buss Persson
Kristianstad Buss
MK Bussresor
Blåklints Buss
Balderbuss
Lysekils Buss
Tjörnarpsbuss
Ramkvilla Buss

Fler tips på inspiration och information:

Fleggaards
Calles
Border-Shopen

Shoppa lugnt!