fbpx
NyheterResmålsguide

Upptäck charmiga Gotland

Vi tipsar om roliga upplevelser, hotell och bussresor

Visst kan vi vara överens om att det finns mängder av pärlor att resa till i våra avlånga land? Under min tid på Bussigt.nu så har jag fått gott om inspirerande resebilder från resenärer som besökt Gotland, på ett eller annat sätt. Inte undra på att jag blir sugen på att bege mig till vår största ö.

Det finns såklart flera olika sätt att upptäcka denna destination, men här nedan följer några tips på hur du planerar din semester på Gotland.

 

Bussresor till Gotland 2020

Ett smidigt sätt att semestra på Gotland är såklart en komplett bussresa med någon av våra bussresearrangörer. På detta sätt får du ett färdigt paket där buss, boende, guide och vanligtvis måltider och utflykter ingår. Det är bara att boka, börja längta och när det är dags för avresa är det enda du behöver tänka på att luta dig tillbaka och njuta av bussresan. Här är några fina bussresor till Gotland:

Gotland 4 dagar med Kagans Buss

Gotland 4 dagar med Tjörnarpsbuss

Gotland 4 dagar med Rolfs Buss

Gotland 5 dagar med Skaraborgsresor

Gotland 4 dagar med Högbergs Buss

Gotland 4 dagar med Resemakarn

 

Gotland på egen hand

Du behöver såklart inte köpa ett färdigt paket när du reser till Gotland, utan det går lika bra att pussla ihop din resa på egen hand. Kanske kör du bil och tar med den över färjan till Visby? Du kan också boka buss med expressbuss-företag som FlixBus och Nettbus, som ofta har riktigt bra priser. På dessa båda sajter skriver du enkelt i varifrån du vill resa och vilken ankomstdestination, sen är det bara att söka din bussresa.

Läs mer och boka på FlixBus:

Läs mer och boka på Nettbus:

Boende på Gotland

Om du inte har ett färdigt paket med boende inkluderat så är det enkelt att boka boende på Gotland på egen hand. Här är en lista på olika typer av boende som passar utmärkt när du semestrar på ön:

Boka hotell:

Det finns gott om trevliga hotell på Gotland. Här finns hotell för dig som vill på centralt i Visby eller för dig som hellre vill på gotländska landsbygden. Boka ditt hotell på Gotland här:

Boka camping:

Att campa på Gotland är en riktig höjdare och det finns mängder av fina campingplatser. Boka din campingplats på Gotland här: Campinggotland.se

Boka Airbnb:

Airbnb är sidan för dig som vill boka boende hos privata aktörer som väljer att hyra ut sina hus eller lägenheter. Ett prisvärt och bra att komma nära resmålet. Airbnb.se

Annat kul på Gotland

Att hitta på roliga aktiviteter på semestern är en stor del av resan. För dig som gillar att vara aktiv så finns här en mängd bra förslag på vad du kan boka in på resan till Gotland. Vad sägs om en tur på Mountainbike, en match padel eller kanske Segway? På Gotlandskul.se finns massor med spännande upplevelser på Gotland.

Har du några egna reseminnen eller tips till oss som vill besöka Gotland? Dela gärna med dig i en kommentar nedan!

 

 

Taggar
Visa mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade artiklar

Close